26 Mayıs 2016 Perşembe

P.T.T 1. Lig'den düşen 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Bekir Aktürk istifa etti. Bekir Aktürk'ün yerine başkanlık görevine Turan Altuntaş getirildi.

1461 TRABZON’DA BAŞKANLIK EL DEĞİŞTİRDİ


1461 Trabzon kulubünden yapılan resmi açıklamada;

’’Kulübümüz 1461 Trabzon'da istifası yönetim kurulumuz tarafından kabul edilen Bekir Aktürk'ün yerine başkanlık görevini bugün (21.05.2016) yapılan yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile Asbaşkanımız Turan Altuntaş'ın yürütmesine karar verilmiştir. 
Başkan Yardımcımız Adnan Tonyalı, ''Başkanımızın istifasını yönetim kurulu olarak kabul ettik. Yaptığımız yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile Asbaşkan Turan Altuntaş'ı başkanlık görevine getirdi. Sayın Bekir Aktürk'e kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

BEKİR AKTÜRK İSTİFA ETMİŞTİ

Bekir Aktürk, yaptığı açıklamada, başarısız bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, "Ortada bir başarısızlık var. Bu başarısızlığı üzerime alıyorum. Kulübe dilekçemi yazıp gönderdim. Daha sonra detaylı açıklama yapacağım." diye konuştu.

Bu sezon oynadığı 34 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak 34 puan toplayan Trabzon temsilcisi, PTT 1. Lig'i 16. sırada tamamlayarak Spor Toto 2. Lig'e düşmüştü.

HÜSNÜ ÖZKARA DEDE OLDU

Teknik Direktör Hüsnü Özkara dede oldu.

Bordo-Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hüsnü Özkara’ın mutlu günü.


Hüsnü hocanın oğlu Görkem Özkara’nın, eşi Gökçe Özkara bir kız çocuğu dünyaya getirdi.


Bebeğe Mira ismi verildi.


Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile birlikte Görkem ve Gökçe çiftini kutluyor, minik Mira’ya sağlıklı, mutlu, başarılı, uzun ömürler diliyoruz.


 

Haber Resim Galeri

Yazarlar

Hepsini Gör

SON HABERLER

04 Ocak 2024 Perşembe
Esenler Erokspor İddialı
04 Ocak 2024 Perşembe
Marco Paixao Şanlıurfaspor'da
03 Ocak 2024 Çarşamba
Pazarspor'da yeni hoca belli oldu
03 Ocak 2024 Çarşamba
Bursa'da Seçim
03 Ocak 2024 Çarşamba
Türkiye'de temel sorun prim