14 Temmuz 2013 Pazar

1990-2014 FUTBOL SEZONU YAKLAŞIRKEN
 
 Yazımın başlığını görünce bu adam şaşırmış dediniz değilmi??..yok ben şaşırmadım, spor dünyasındaki söylemler her yıl aynı olduğu için ha 1990 ha 2014 farkeden bir şey yok..2024 dede böyle olacak..Her yıl sezon başı yazdıklarımın tekrarı oluyor ..ne oluyor bakalım..

 Transferler başladı bombalar arka arkaya patlatıldı..hergün yeni bir süper bomba transferler..Bakıyorum ismi geçen bazı futbolcuların haberi bile yok..Transferleri kim yapıyor ?Teknik direktör olmadan başkanlar yöneticiler yapıyor..kime göre?hangi sisteme göre?T.DİREKTÖRÜN düşünceleri nasılsa türkiyede önemli değil..Başkan istiyorsa oda sesini nasılsa çıkarmayacak.. Çıkaracak hali yokki zaten kendini zorla x klübüne atmış..ERSUN YENAL gibi...yada ATANMIŞ...

 Transferler gerekli yerleremi alınmış??oda yok 3 sol kenar 4 forvet 3 stopper ..mevkii önemli değil önemli olan isim yada transfer yapmış olmak için yapmak..takıma hiç bir katkısı olmayacak futbolcuları göndermişlermi ??oda yok.. GÖKHAN ZAN gibi..MEİRELES gibi..

 Babalarının paralarını harcar gibi har vur harman savur..BEŞİKTAŞI ayrı tutuyorum bu yıl..Bütçe açıkları OZON deliğinden beter açılmış..soran yok..TRABZONSPORDA transferleri T.direktörmü yapıyor sizce? sanmıyorum..
 Gelelim şampiyon olacak takıma..gerçi her takım şampiyon olacak..çünkü dikkat edin her takım şampiyonluk demeçleri veriyor..orta sıralarda mücadele edecek takımlarda üst sıraları Avrupa kupalarını kovalayacağız diye demeçler verir.kimse ben bu sene düşmemek için mücadele edeceğim demez..

Hazırlık maçları başladı,,Hazırlık maçları bile olsa her hoca takımının galip gelmesini ister (taraftarın gözünü boyamak için yada yönetime yaranmak için) eğer galip gelirse ki(bana göre hazırlık maçlarında skorun önemi yok)galip gelirse derki;istediğim sistem oturuyor iyi çalışıyoruz futbolcularım çok iyi yönetime teşekkür ederim...


Başkan ve yönetimde derki,,çok .iyi transferler yaptık bu sene hadefimiz şampiyonluk falan..
 mağlup olursa(olabilir),,eksiklerimizi gördük,,daha çok çalışmamız lazım,bir iki takviye daha yaparsak çok daha iyi oluruz.. gibi günü kurtaracak demeçler duyar  okuruz..

 Futbolcular,,bu sene asarız keseriz şampiyonluk bizim..arkadaşlığımız çok iyi,çok iyi çalışıyoruz,,hocamız bizi iyi çalıştırıyor,,yönetim mükemmel  bu sene patlama yapacağım...vs.vs.vs.

 Dikkat edin, hepsi taraftara boncuk dağıtmak ..gerçekleri saklamak,yanlışları söylememek,hatayı üstlenmemek...
 3-4 hafta sonra yaprak dökümü başladığı zamanda karşılıklı suçlamalar başlar..cicim ayları biter tu kaka başlar..

 İŞTE BU FİLM HER YIL İZLENİR..HA 1990 lar ha 2014 ler farkeden bişey yok..KİM FAZLA ATARSA MUMU YATSIYA KADAR YANAR..

 TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR..TÜM TARAFTARLARA SABIR DİLİYORUM..Saygılarımla..

Haber Resim Galeri

Yazarlar

Hepsini Gör

SON HABERLER

04 Ocak 2024 Perşembe
Esenler Erokspor İddialı
04 Ocak 2024 Perşembe
Marco Paixao Şanlıurfaspor'da
03 Ocak 2024 Çarşamba
Pazarspor'da yeni hoca belli oldu
03 Ocak 2024 Çarşamba
Bursa'da Seçim
03 Ocak 2024 Çarşamba
Türkiye'de temel sorun prim